torstai 21. kesäkuuta 2012

Tänään on se päivä!

Lämpimiä vaatteita, kesävaatteita, mukavia vaatteita... Ja kai sitä jotain nättiäkin tarvii, mitä jos me eksytään vaikka Raaheen kylille?! Aamusta heti ihana Hannu on käynyt IKH:lla ja Kärkkäisellä ja joka paikassa hakemassa mm. juomakanisterin ja sadekamppeet. Semmoset oikiat, jotka päällä kestää vaikka uida kastumatta. Tällä välin minä auvoisasti olen nukkunut kotona ja koittanut saada turpeita silmiäni laskeutumaan.

Eilen illalla vietiin veneelle jo ruokatarvikkeita ja sen semmoista. Tällä välillä minä kerkesin jostain saamaan kunnon allergiat päälle, ja lopputuloksena näytän kuulemma pikkupossulta tihrusilmineni ja punakoine naamoineni.

Ennen lähtöä pitää vielä uudestaan mennä kauppaan. Tästä kylästä ei löydy uusia pottuja! Eilen käytiin kahdessa ruokakaupassa, molemmat huutaa ei-oota. Eilen töiden jälkeen minä yritin myös etsiä Effolia ympäriinsä, tuloksetta. Sietää toivoa että Agrimarket on tänään auki.. (selvennyksenä, Effol on alunperin hevosille tarkoitettua hyttysmyrkkyä mutta hyväksi havaittua myös meille kaksijalkaisille).

Ohjelmassa seuraavana kauppaan, äitin tykö, jokapaikkaan ja sitten veneelle. Ja pidetään sormet ristissä ja toivotaan hyvää keliä!

-Aini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti