torstai 21. kesäkuuta 2012

Hienosti meni......

Ärsytysraivostus argh!

Lähteminen sujui leppoisasti. Tavarat saatiin kasattua suhteellisen kivuttomasti, viime hetken hankinnat tehtyä sekä roinat raahattua kaaralta paattiin. Auto lähetettiin päivähoitoon ja kaiken piti olla just eikä melkein. Kotilaiturissa vielä laiteltiin tavaraa paikalleen ja ruuvailtiin lattiaa kohdilleen.

Katteltiin vielä että ompa melko napakka tuuli, taidetaan ajella koneella Oulunsalon puolelle Varjakkaan ja jäädä sinne yöksi. Välimatka olisi lyhyt ja tuttu, noin tunnin mittainen pikkupätkä. Päästiin tehtaiden ohi, ja tuuli yllytti aallot pärskimään veneen nokan yli. Kiikareilla tähyiltiin merimerkkejä ja kaiveltiin pipoja päähän kovan vinkan takia. Varjakan siintäessä pudotettiin vauhtia ja Hannu ihmetteli kummaa ujellusta, joka koneesta kuului.

Rantautuminen sujui hyvin näin noviisiltakin vaikka sivutuuli painoikin venettä lujasti laituriin. Minä kaiveskelin voileipätarpeita ja Hannu heti uteliaana kaivautui veneen moottorin syövereihin. Kohta kuuluu raskas kiroaminen siivitettynä korotetulla äänellä - Ulpukasta on vaihdelaatikko rikki. Paikka, jonka kuuluisi sisältää vain koneöljyä on muuttunut ankkojen altaaksi... Suolavettä! Korjaustoimenpiteet - ei onnistu ainakaan tänään. Mitä tehtävissä - koittaa päästä takaisin kotirantaan. Juhannus - ei purjehtimista.

Mitähä tässä sitten keksis.

-Aini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti