torstai 26. heinäkuuta 2012

Heja Sverige!

Uutta reissua pukkaa päälle. Parin viikon päästä odottaa se kauan ja hartaudella odotettu yhteinen kesäloma. Suunnitelmana seilata s/y Ulpukalla (pullukalla) kohti naapurimaata. Aikaa käytettävissä noin 9 päivää, tai sinne päin, saa nyt nähdä miksi tämä loppujen lopuksi muotoutuu. Ensin Kuivaniemeen, siitä Haaparantaan Nikkalaan ja siitä etiäpäin.

Viime viikolla Hannu tilasi Ruotsin ystävyyslipun sekä tietysti merikartat Ruotsista, niin elektroniset kuin perinteiset paperiversiotkin. Harmi vain että naapurin puolella ei karttoihin ole merkitty väylän syvyyksiä, pitänee ilmeisesti olla itse hereillä kerrankin.. ;)


Alkuviikosta kävimme myös testaamassa laiturissa gennakerin asentamista ja sitä miltä se paikoillaan näyttää. Tähän asti purje on komeillut vain pussissaan mutta reissulle toivomme sopivaa myötätuulta että päästäisiin testaamaan millainen tuo unelmankevyt taivaansininen rätti onkaan.

Viikonloppuna Pattijoelta talvisäilöstä saapuu myös kumivene kyytiin, päästään sillä sitten melomaan rantavitikoihin. Tai voidaan laittaa jompikumpi jäähylle narun nokkaan jos tuntuu että omaa tilaa on liian vähän.. ;) Kaikki suuremmat hankinnat taitaa olla reissua varten tehtynä. Eiköhän sitä silti jotain keksitä mihin rahansa upottaa..

Vietettiin eilen vuosipäivää, ja sain Hannulta ihanan ison valkoisen Hortensian. Ihailin sitä jo aiemmin kaupungilla niin herrasmiehenä Hanski toi minulle ikioman paapittavaksi. Tänä aamuna sitten huolestuin että sehän kuolee kuivuuteen sillä välin kun me huidellaan maailmalla. Pitänee kysyä josko äiskällä ois päivähoitopaikka avoinna. Jos ei ole niin otan tuon puskan mukaan. Varmasti otan!

-Aini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti